Knjiga "Ljubavlju oplemenjeni" 30. srpnja u pola cijene u Verbumu

U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 30. srpnja imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Ljubavlju oplemenjeni" Alice von Hildebrand.

Uslijed brojnih ljudskih nesavršenosti u braku dolazi do poteškoća čak i između ljudi koji se duboko i iskreno vole. Stoga Alice von Hildebrand u svojoj knjizi tvrdi da se ljubav, iako je dar, mora naučiti. Knjiga je napisana u obliku pisama mladoj nevjesti. U njima se otkriva ljepota i važnost visokih bračnih ideala i daju korisni savjeti koji čitateljima mogu pomoći u njihovu svakodnevnom obnavljanju.

Ova vrijedna knjiga, čija je redovna cijena 45 kuna, ovom je akcijom dostupna za 22,50 kune, a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srijedu 30. srpnja u knjižarama Verbum u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcima i na web knjižari Verbum.hr! 

O knjizi možete čitati ovdje, a možete je i prelistati.

(Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe putem interneta obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr. Popust iz ove akcije ne zbraja se s ostalim popustima, npr. članskim popustom kluba Verbum.)