Knjiga "Nauk o duhovnom životu" pape Franje 5. listopada u pola cijene u Verbumu

U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 5. listopada imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Nauk o duhovnom životu" Louisa Lallemanta.

"Nauk o duhovnom životu" – gramatika mistike i priručnik za duhovni život općenito – nenadmašno je djelo moderne duhovne literature. Malo je tko bolje od Louisa Lallemanta
ocrtao temeljna načela mistike s njezinom božanskom jednostavnošću. Iz zapisa njegovih predavanja jasno je da su njegove riječi još uvijek aktualan put za duše koje žele postići
svetost. Riječ je o usponu koji svaka duša u svakom vremenu može ostvariti, a to je ono što ovom klasičnom djelu daje vječnu aktualnost.

Ova knjiga, čija je redovna cijena 69 kuna, ovom je akcijom dostupna za 34,50 kune, a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srijedu 5. listopada u knjižarama Verbum u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcima i na web knjižari Verbum.hr! 

O knjizi možete čitati ovdje, a možete je i prelistati.

(Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe putem interneta obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr. Popust iz ove akcije ne zbraja se s ostalim popustima, npr. članskim popustom kluba Verbum.)