Knjiga "Upravljanje novcem za katolike" 18. lipnja u pola cijene u Verbumu

U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 18. lipnja imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Upravljanje novcem za katolike. 7 koraka do financijske slobode" Phila Lenahana.

Priznati financijski stručnjak Phil Lenahan u ovu je jedinstvenu knjigu utkao osobni vjerski stav i dugogodišnje iskustvo financijskog savjetovanja ponudivši konkretne korake za učinkovitije upravljanje novcem i dostizanje financijske slobode.

Ova knjiga, čija je redovna cijena 95 kuna, ovom je akcijom dostupna za 47,50 kuna, a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srijedu 18. lipnja u knjižarama Verbum u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcima i na web knjižari Verbum.hr! 

O knjizi možete čitati ovdje, a možete je i prelistati.

(Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe putem interneta obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr. Popust iz ove akcije ne zbraja se s ostalim popustima, npr. članskim popustom kluba Verbum.)