Knjiga "Život Isusa Krista" 24. kolovoza u pola cijene u Verbumu

U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 24. kolovoza imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Život Isusa Krista" Henrija Daniel-Ropsa.

Henri-Daniel-Rops, glasoviti crkveni povjesničar, u djelu Život Isusa Krista na poseban je način prikazao Isusa Krista, centralnu i nezaobilaznu osobu naše povijesti, u cjelokupnom ambijentu njegova vremena kako bi nam ga približio. Kao vrstan povjesničar Rops nam, u posljednjem dijelu svojega života, ne opisuje samo život Isusa Krista nego i onodobne vjerske, političke i kulturne prilike. Na taj je način ova knjiga ne samo životopis nego i svojevrsno povijesno i kulturološko štivo, koje čitatelju na lagan i pristupačan način otkriva mnogobrojne činjenice o vremenu u kojem je živio Isus Krist.

Ova knjiga, čija je redovna cijena 49 kuna, ovom je akcijom dostupna za 24,50 kune, a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srijedu 24. kolovoza u knjižarama Verbum u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcima i na web knjižari Verbum.hr! 

O knjizi možete čitati ovdje, a možete je i prelistati.

(Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe putem interneta obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr. Popust iz ove akcije ne zbraja se s ostalim popustima, npr. članskim popustom kluba Verbum.)