Knjiga "Zlatno pismo" 17. veljače u pola cijene u Verbumu

U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 17. veljače imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Zlatno pismo", Vilima iz Saint-Thierryja.

Zlatno pismo (Epistola aurea) čuveno je djelo kršćanske duhovnosti velikog utjecaja, koje već skoro tisuću godina uvijek iznova oduševljava čitatelje. Autor mu je čuveni opat Vilim iz Saint-Thierryja, jedan od najpoznatijih srednjovjekovnih monaha cistercita. Djelo je nastalo kao pismo upućeno cistercitima iz Mont-Dieua, a učenja o duhovnom životu sadržana u njemu i danas su dragocjena za sve one koji žele rasti u zajedništvu s Bogom.

Ova vrijedna knjiga, čija je redovna cijena 110 kuna, ovom je akcijom dostupna za samo 55 kuna, a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srijedu 17. veljače u knjižarama Verbum u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcima i na web knjižari Verbum.hr!

O knjizi možete čitati ovdje.

(Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe putem interneta obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr. Popust iz ove akcije ne zbraja se s ostalim popustima, npr. članskim popustom kluba Verbum.)