"Konačna sloboda" 24. srpnja u pola cijene u Verbumu!

U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 24. srpnja imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Konačna sloboda".

Konačna sloboda roman je o dirljivoj životnoj priči dječaka koji je sanjao velike stvari, život pun života i sreće, a morao se suočiti s bolešću, uzetošću, odbačenošću i patnjom. No, htio je biti slobodan pod svaku cijenu. Rođen u uglednoj plemićkoj obitelji von Altshausen u prvoj polovini 11. stoljeća, Herman je živio kao skromni benediktinski redovnik u samostanu u Reichenauu, na Bodenskom jezeru. Tu je otkrio riznicu talenata koje mu je Bog dao i koje je, umjesto očajavanja nad vlastitom sudbinom, odlučio umnožiti i pokušati biti sretan. Hermanova životna priča zapravo je čudo Božje ljubavi i darežljivosti prema čovjeku do te mjere da je njegov život postao uzor i utjeha ljudima koji su ga okruživali. Njegova se patnja preobrazila u divnu priču o otkrivanju vlastitih talenata i nadarenosti, o ljudskom prijateljstvu te o ostvarenju najdubljih čežnja usprkos patnji i životnim ograničenjima.

Ova vrijedna knjiga, čija je redovna cijena 140 kuna, ovom je akcijom dostupna za samo 70 kuna, a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srijedu 24. srpnja u knjižarama Verbum u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcima i na web knjižari Verbum.hr!

O knjizi možete čitati ovdje.

(Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe putem interneta obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr. Popust iz ove akcije ne zbraja se s ostalim popustima, npr. članskim popustom kluba Verbum.)