"Krist u hrvatskom pjesništvu" 14. ožujka u pola cijene u Verbumu

U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 14. ožujka imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Krist u hrvatskom pjesništvu".

Ova velika antologija duhovne poezije obuhvaća razdoblje od 15. stoljeća (od Jurja Šižgorića) pa sve do naših dana. Riječ je o prvom izboru iz hrvatskog pjesništva kristovske tematike i jednoj od najznačajnijih antologija hrvatskog pjesništva uopće. Izbor obuhvaća oko tri stotine pjesnika i uz predgovor i potrebna pojašnjenja popraćen je kraćom životopisnom bilješkom o svakom od pjesnika.

Ova vrijedna knjiga, čija je redovna cijena 230,00 kuna, ovom je akcijom dostupna za samo 115,00 kuna, a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srijedu 14. ožujka u knjižarama Verbum u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcima i na web knjižari Verbum.hr! 
O knjizi možete čitati ovdje


(Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe putem interneta obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr. Popust iz ove akcije ne zbraja se s ostalim popustima, npr. članskim popustom kluba Verbum.)