Na konferenciji za medije predstavljena knjiga "Brak za novo vrijeme" Antonija Vázqueza

U prostorijama nakladne kuće Verbum u petak, 13. prosinca na konferenciji za medije predstavljena je knjiga "Brak za novo vrijeme" Antonija Vázqueza. Knjigu su  predstavili mr. sc. Petar Balta i Miro Radalj, glavni urednik i direktor nakladne kuće Verbum.  

"Brak za novo vrijeme" knjiga je autora Antonija Vázqueza koja suvremenom čovjeku, muškarcu i ženi, govori da može biti sretan u bračnom i obiteljskom životu, usprkos različitim svakodnevnim poteškoćama. Knjiga koja isijava pozitivnom energijom šalje jasnu poruku kako brak može biti uzbudljiva avantura privlačna kako supružnicima, tako i njihovoj djeci. Neovisno o trenutnoj situaciji, ovo je knjiga koja tumači kako je moguće početi iznova i kako nikada nije kasno za nove početke. 

Potraga za srećom i dalje je trajna želja svakog muškarca i žene. Upravo je ljubav oduvijek nepresušni izvor sreće, a brak je povlašteno mjesto gdje ljubav možemo pronaći i iskusiti. Za supružnike je glavna zadaća otkriti neizmjerne mogućnosti za sreću koje u sebi sadržavaju bračni odnosi i naučiti kako savladati poteškoće i prepreke koje se mogu pojaviti. Na stranicama ove knjige čitatelji će sigurno prepoznati neke situacije u kojima su se nalazili ili se nalaze, te konkretne prijedloge i ideje kako bolje osmisliti svoj brak i učiniti ga istinskim izvorom radosti. 

U vremenu odgođenog sazrijevanja i sklapanja brakova, kao i sve većeg broja razvoda knjiga "Brak za novo vrijeme" nedvojbeno daje mnoštvo odgovora i savjeta onima koji se pripravljaju za brak, ali i onima koji su već u braku kako bi vlastiti život promatrali u perspektivi stabilnog i radosnog zajedništva.

Osim toga, ova će knjiga biti pomoć svima koji rade na području bračnog savjetovanja, jer je nastala iz bogatoga profesionalnog iskustva autora.

Knjiga "Brak za novo vrijeme" drugo je izdanje u Verbumovoj biblioteci Obiteljsko obogaćivanje, pokrenutoj u suradnji s istoimenom udrugom.