"Ne bojte se sanjati velike stvari" - Papine poruke na Twitteru u ukoričenom izdanju!

U izdanju Verbuma izdana je knjiga poticajnih poruka pape Franje objavljivanih na društvenoj mreži Twitter, a riječ je o knjizi Ne bojte se sanjati velike stvari.

Od trenutka izbora za rimskoga biskupa papa Franjo oduševio je svijet svojom karizmom koja zrači skromnošću i jednostavnošću, a njegove neposredne i iskrene riječi prepune topline i razumijevanja privlače veliku pozornost. Ne čudi stoga da Papine kratke poruke na internetu, upućene preko društvene mreže Twitter, prati više od 13 milijuna ljudi.

Te poruke koje se odlikuju jezgrovitošću i dubokom jednostavnošcu sada su prvi put sabrane na jednomu mjestu u ovoj jedinstvenoj knjizi, obogaćenoj izražajnim Papinim fotografijama i profinjenim grafičkim dizajnom.

Kratke, ali iznimno poticajne i ohrabrujuće, ove misli pape Franje bit će nadahnuće i duhovno obogaćenje svima koji ih budu čitali otvorena srca.

Svojim formatom, izgledom i sadržajem knjiga Ne bojte se sanjati velike stvari vrlo je prikladna i kao dar u najrazličitijim prigodama.