Novi međunarodni bestseleri u knjižarama Verbum!

Novi međunarodni bestseleri Samo za žene i Samo za muškarce prodani su u preko 1.000.000 primjeraka u kojima autorski dvojac Shaunti i Jeff Feldhahn donose jednostavne stvari kojima ćete radikalno popraviti odnos s voljenom ženom, odnosno muškarcem.

U svojoj knjizi Samo za žene Shaunti Feldhahn otkriva što bi svaka žena - neudana ili udana trebala znati. Na osnovu temeljitih istraživanja i doprinosom tisuća muškaraca autorica iznosi jedno nevjerojatno otkriće za drugim. U ovoj ćete jedinstvenoj knjizi pronaći mnoge nove spoznaje, uvide iz najnovijih neuroloških istraživanja, kao i poglavlje o tome što se događa kada muškarac djeluje kao da se „isključio“. (Bit ćete iznenađene i zadovoljne.)

U izvanrednoj knjizi Samo za muškarce Shaunti i Jeff Feldhahn otkrivaju dosad nepoznate istine koje otvaraju oči, kao i jednostavne stvari kojima ćete radikalno popraviti odnos s voljenom ženom. Obogaćena najnovijim rezultatima znanstvenih istraživanja koji objašnjavaju nevjerojatni ženski mozak i s posebnim poglavljem koje će vam pokazati kako dekodirati njezina ponašanja koja vas najviše zbunjuju, knjiga Samo za muškarce zemljovid je uz koji ćete uspjeti usrećiti svoju voljenu.

Milijuni ljudi diljem svijeta doživjeli su dramatične promjene u svojim vezama upravo zbog konkretnih poticaja i praktičnih ideja iznesenih u ovim knjigama.