"Ostati u Kristovoj istini" 23. lipnja u pola cijene u Verbumu

U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 23. lipnja imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu Ostati u Kristovoj istini.

U ovoj knjizi pet kardinala Katoličke Crkve i četiri druga stručnjaka pozabavili su se vrlo aktualnom temom braka te time kako u Crkvi uskladiti vjernost nauku i milosrđe u pastoralnoj praksi prema rastavljenima i civilno ponovno vjenčanima.

Autori donose svoje bogatstvo znanja i stručnosti kako bi odgovorili na pitanja koja zanimaju najširi krug vjernika: Koji je izvorni Božji plan za brak? Mogu li rastavljeni primati pričest? Što je to postupak za proglašenje ništavosti ženidbe i koji su temelji za pokretanje takvoga postupka? Mogu li rastavljeni i ponovno civilno vjenčani sudjelovati u životu Crkve? Je li moguće da Crkva prihvati "milosrdno rješenje" Pravoslavne Crkve, koja u nekim slučajevima dozvoljava sklapanje drugoga braka? Pitaju se također bi li odustajanje od nerazrješivosti ženidbe dokinulo poteškoće s kojima se kršćani suočavaju u suvremenomu svijetu te istražuju postoji li u Bibliji i u nauku crkvenih otaca neka vrsta "tolerancije" civilnih brakova sklopljenih nakon rastave.

Ova vrijedna knjiga, čija je redovna cijena 148 kuna, ovom je akcijom dostupna za samo 74 kune, a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srijedu 23. lipnja u knjižarama Verbum u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcima i na web knjižari Verbum.hr!

O knjizi možete čitati ovdje.

(Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe putem interneta obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr. Popust iz ove akcije ne zbraja se s ostalim popustima, npr. članskim popustom kluba Verbum.)