Otvaraju se knjižare Verbum – od ponedjeljka smo opet s vama diljem Hrvatske!

Nakon što su više od mjesec dana uslijed mjera zbog epidemije koronavirusa bile zatvorene, knjižare Verbum od ponedjeljka 27. travnja ponovno kupcima otvaraju svoja vrata.

S radom tako započinje dvanaest Verbumovih knjižara i to u radnom vremenu od ponedjeljka do petka od 8.00 do 13.30 i 14.30 do 20.00 sati, a subotom od 8.30 do 13.00 sati. Verbumova knjižara u Dubrovniku koja se nalazi u sklopu trgovačkog centra s radom će započeti 11. svibnja.

Prigodom ponovnog otvaranja pokrenuli smo i promotivnu akciju dobrodošlice za naše kupce u svim knjižarama Verbum s popustom od 20% na sva Verbumova izdanja koji će vrijediti do 1. lipnja.

Napominjemo da će naše knjižare poslovati pridržavajući se svih epidemioloških mjera Nacionalnog stožera civilne zaštite. U svrhu zaštite zdravlja djelatnika i kupaca, na ulazima knjižara bit će izložena dezinfekcijska sredstva, a naši djelatnici bit će opskrbljeni zaštitnom opremom.

Kako Verbumova široka i raznovrsna ponuda knjiga uključuje različita izdanja: duhovnu i vjersku literaturu, psihologiju, romane, publicistiku, knjige za djecu, obiteljsku literaturu, priručnike za samopomoć itd., sigurno će među tim izdanjima svatko pronaći nešto za sebe i članove svoje obitelji.

Isti promotivni popust od 20% na Verbumova izdanja ostaje vrijediti do 1. lipnja i na web knjižari verbum.hr kao i besplatna poštarina na kupnju knjiga iznad 99 kuna za narudžbe unutar Hrvatske. (Za narudžbe ostalih artikala iz naše ponude besplatna dostava vrijedi za kupnju iznad 299 kn.)

Popis, adrese i kontakt telefone svih trinaest Verbumovih knjižara možete pronaći na linku ovdje, a cjelokupnu Verbumovu ponudu s popustom od 20% možete pogledati ovdje.

Dragi ljubitelji dobre knjige s radošću vas iščekujemo u našim knjižarama!