Ponovno dostupno! Novo izdanje bestselera o posljednjim vremenima i dolasku Antikrista

SVIJETU PRIJETI PRIKRIVENA DIKATURA...
CRKVU RAZDIRU SUKOBI I UROTE...
ANTIKRIST ZADOBIVA SVE VEĆU MOĆ...
BLIŽI LI NAM SE APOKALIPSA?


 

Izdavačka kuća Verbum upravo je objavila nova izdanja bestselera Michaela D. O'Briena Posljednja vremena i Posljednja vremena – drugi dio, Ilija u Jeruzalemu.

Posljednja vremena najčitaniji su suvremeni kršćanski roman. Ova uzbudljiva priča o približavanju koncu vremena donijela je svjetsku slavu svojemu autoru Michaelu O’Brienu, poznatu i po romanima Otok svijeta, Pomrčina sunca, Očeva pripovijest itd.

U prvomu dijelu romana O'Brien daje biblijski utemeljenu viziju apokalipse i opisuje stanje svijeta i Katoličke Crkve na kraju vremena. Redovnik otac Ilija po Papinu se nalogu suočio s čovjekom koji se uspinje na vrhunce svjetske moći i planira postati Predsjednik buduće svjetske Vlade. Papa je posumnjao da bi upravo on mogao biti Antikrist te je ocu Iliji povjerio tajni zadatak da mu se približi i pozove ga na obraćenje, što on i čini, ali svi se njegovi pokušaji da izvrši svoju misiju na koncu pokažu uzaludnima.
U ovomu drugom nastavku glavni junak Ilija, sada biskup progonjen i tražen zbog lažne optužbe za ubojstvo, ponovno se pokušava približiti Antikristu...