Popusti dobrodošlice u svim knjižarama Verbum!

Nakon što su više od mjesec dana uslijed mjera zbog epidemije koronavirusa bile zatvorene, knjižare Verbum su od 27. travnja ponovno otvorile svoja vrata.

S radom je tako započelo dvanaest Verbumovih knjižara u radnom vremenu od ponedjeljka do petka od 8.00 do 13.30 i 14.30 do 20.00 sati, a subotom od 8.30 do 13.00 sati. Verbumova knjižara u Dubrovniku koja se nalazi u sklopu trgovačkog centra s radom započinje 11. svibnja.

Prigodom ponovnog otvaranja pokrenuli smo promotivnu akciju dobrodošlice za naše kupce u svim knjižarama Verbum s popustom od 20% na sva Verbumova izdanja koji će vrijediti do 1. lipnja.

Napominjemo da naše knjižare posluju pridržavajući se svih epidemioloških mjera Nacionalnog stožera civilne zaštite. U svrhu zaštite zdravlja djelatnika i kupaca, na ulazima knjižara izložena su dezinfekcijska sredstva, a naši djelatnici su opskrbljeni zaštitnom opremom.

Kako Verbumova široka i raznovrsna ponuda knjiga uključuje različita izdanja: duhovnu i vjersku literaturu, psihologiju, romane, publicistiku, knjige za djecu, obiteljsku literaturu, priručnike za samopomoć itd., sigurno će među tim izdanjima svatko pronaći nešto za sebe i članove svoje obitelji.

Popis, adrese i kontakt telefone svih trinaest Verbumovih knjižara možete pronaći na linku ovdje, a cjelokupnu Verbumovu ponudu s popustom od 20% možete pogledati ovdje.

Isti promotivni popust od 20% na Verbumova izdanja ostaje vrijediti do 1. lipnja i na web knjižari verbum.hr kao i besplatna poštarina na kupnju knjiga iznad 99 kuna za narudžbe unutar Hrvatske. (Za narudžbe ostalih artikala iz naše ponude besplatna dostava vrijedi za kupnju iznad 299 kn.)

Dragi ljubitelji dobre knjige s radošću vas iščekujemo u našim knjižarama!