Povodom desete obljetnice smrti fra Zvjezdana Linića objavljena knjiga njegovih najljepših meditacija i molitava

Dragocjen si u Božjim očima, on je tvoj dobri Otac koji te uvijek ljubi bez obzira na sve tvoje padove i izranjenosti i bez obzira na to koliko si daleko od njega. Upravo ta snažna poruka, tako potrebna svim ljudima, prožima ove poticajne meditacije i molitve fra Zvjezdana Linića, koji se svojom osobnošću, predanošću i evanđeoskim žarom upisao u srca i duše mnogih vjernika i ljudi dobre volje.

Ovih 90-ak meditacija i molitava koje krasi jednostavnost i jasnoća izričaja, među kojima su i one dosada neobjavljene, objavila je nakladnička kuća Verbum, a odabrao i priredio poznati književnik Stjepan Lice – fra Zvjezdanov prijatelj i zasigurno jedan od najboljih poznavatelja i svjedoka njegova predanog i vjerodostojnog svjedočenja Božje ljubavi i blizine.

Ponirući u ove meditacije doživjet ćemo da je Bogu stalo do nas, da nas on ljubi i onda kada bismo htjeli pobjeći od njegove ljubavi, i onda kada, poniženi vlastitim slabostima, želimo kazniti sami sebe. Iskusimo tu Božju ljubav, oslobodimo se svih lažnih slika o Bogu, kao i negativnih iskustava i otvorimo svoje srce Onome koji nas jedini može ispuniti i za kojim cijeloga života čeznemo.

Više o knjizi Dragocjen si u Božjim očima koju možete naći u svim knjižarama Verbum i na web knjižari verbum.hr možete doznati na ovom linku.