"Poznati govore o Bogu i vjeri" 30. listopada u pola cijene u Verbumu

U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 30. listopada imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Poznati govore o Bogu i vjeri".

Odakle sigurnost da Bog postoji? Koji je smisao života? Kako biti bolji? Tko sam u biti ja? Što je uopće pravi uspjeh? Je li vjera isključivo privatna stvar? Tko je pozvan domoljublje usaditi u djecu i mlade? Je li u komunizmu bilo moguće poštivati deset Božjih zapovijedi? Kako živjeti vjeru u suvremenome svijetu? Kako dokazati Božje postojanje? Je li teško prihvatiti sadržaje vjere do kojih razum ne može doprijeti? Tanja Popec, poznata novinarka i urednica, o tim i sličnim pitanjima razgovarala je s uglednim i uspješnim hrvatskim intelektualcima, znanstvenicima, umjetnicima, javnim djelatnicima i športašima.

Ova vrijedna knjiga, čija je redovna cijena 85 kuna, ovom je akcijom dostupna za samo 42,50 kuna, a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srijedu 30. listopada u knjižarama Verbum u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcima i na web knjižari Verbum.hr!

O knjizi možete čitati ovdje.

(Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe putem interneta obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr. Popust iz ove akcije ne zbraja se s ostalim popustima, npr. članskim popustom kluba Verbum.)