"Priče iz života hrvatskih svetaca i uzornih vjernika" 22. srpnja dostupna u pola cijene u Verbumu

U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 22. srpnja imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu monaha Doroteja "Priče iz života hrvatskih svetaca i uzornih vjernika".

Na ovim stranicama upoznat ćemo svete i Bogu ugodne likove iz naše povijesti. Oni nisu svi kanonizirani, ali pripadaju uzorima vjere. Nisu svi Hrvati u doslovnom smislu. Neki od njih su živjeli u vrijeme kada se to nije isticalo ili kad su strane politike odnarođivale naše ljude, drugi su potjecali od roditelja drugih nacionalnosti, ali ih je odnjihala ova naša zemlja, odrasli su u okružju Hrvata katolika i obogatili kreposnim životom naše nacionalno biće te ih s pravom doživljavamo svojima.

Ova vrijedna knjiga, čija je redovna cijena 50 kuna, ovom je akcijom dostupna za 25 kuna, a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srijedu 22. srpnja u knjižarama Verbum u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcima i na web knjižari Verbum.hr! 

O knjizi možete čitati ovdje, a možete je i prelistati.

(Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe putem interneta obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr. Popust iz ove akcije ne zbraja se s ostalim popustima, npr. članskim popustom kluba Verbum.)