Prigodni popusti na sva Verbumova izdanja obilježit će "Noć knjige" u Verbumu

U Hrvatskoj se u utorak, 23. travnja 2019. g. po osmi put održava manifestacija "Noć knjige" s ciljem promicanja knjige, kulture čitanja, autora i izdavaštva.

U osmoj godini održavanja manifestacije, nakladna kuća Verbum koja je od samog početka uključena u program manifestacije "Noć knjige", u svojoj knjižari u Splitu (Trumbićeva obala 1) svim posjetiteljima otvorit će vrata do ponoći uz prigodne popuste.

Posjetitelji Verbumove knjižare u Splitu od 18 do 24 sata imat će mogućnost upoznati se s bogatom ponudom koja uključuje preko 5000 naslova više od sto nakladnika.

U sklopu "Noći knjige" od 18 do 24 sata u Verbumovoj knjižari trajat će akcija "Uzmi 3, plati 2" koja vrijedi za sve knjige u izdanju Verbuma, preko 600 naslova s različitih područja: religija i duhovnost, čovjek i društvo, obitelj i roditeljstvo, djeca i mladi, književnost, publicistika itd. Pogodnosti akcije mogu ostvariti svi posjetitelji Verbumove knjižare u Splitu u "Noći knjige".

Naime, 23. travnja obilježava se "Svjetski dan knjige i autorskih prava", a "Dan hrvatske knjige" obilježava se 22. travnja u spomen na Marka Marulića koji je toga datuma 1501. godine dovršio svoju "Juditu". Stoga će knjižare i knjižnice diljem Hrvatske, kao i drugi uobičajeni prostori za promoviranje knjiga i autora, u "Noći knjige" postati mjesto odvijanja različitih književnih programa.

S radošću Vas pozivamo da nam se u "Noći knjige" pridružite u knjižari Verbum u Splitu na adresi Trumbićeva obala 1!