"Priručnik o oprostima" 27. ožujka u pola cijene u Verbumu

U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 27. ožujka imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Priručnik o oprostima".

Priručnik o oprostima donosi siguran crkveni nauk o oprostima i tumači: Što su to oprosti i kako ih se može steći? Otkada seže praksa oprosta u Crkvi i koji su njezini temelji? Je li za stjecanje oprosta doista dovoljno samo izmoliti propisane molitve? Koje su to molitve i djela kojima se mogu zadobiti oprosti? U ovomu "Priručniku o oprostima" prvi put na hrvatskomu jeziku donosi se vjeran i siguran crkveni nauk o oprostima; on sadrži sve važeće odredbe o oprostima te popis svih odobrenih povlastica za zadobivanje oprosta.

Ova vrijedna knjiga, čija je redovna cijena 98 kuna, ovom je akcijom dostupna za samo 49 kuna, a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srijedu 27. ožujka u knjižarama Verbum u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcima i na web knjižari Verbum.hr!
O knjizi možete čitati ovdje.

(Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe putem interneta obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr. Popust iz ove akcije ne zbraja se s ostalim popustima, npr. članskim popustom kluba Verbum.)