Prvi dio trilogije "Kristina,Lavransova kći" 22. veljače u pola cijene u Verbumu

U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 22. veljače imate mogućnost ostvariti popust od 50% na prvi dio trilogije "Kristina, Lavransova kći", poznate norveške književnice Sigrid Undset.

Ovo remek djelo velika je srednjovjekovna saga u tri sveska za koje je autorica dobila i Nobelovu nagradu za književnost. Oslikavši vrsnim književnim umijećem svu psihološku dubinu svojih likova i zorno predočivši okolnosti onodobnog života, autorica je istodobno stvorila i nadvremensko, uvijek aktualno djelo.

Prvi dio trilogije "Vijenac" opisuje odrastanje lijepe junakinje Kristine i njezinu zabranjenu ljubav s mladim Erlendom Nikulaussonom.

Ova vrijedna knjiga, čija je redovna cijena 95 kuna, ovom je akcijom dostupna za 47,50 kune, a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srijedu 22. veljače u knjižarama Verbum u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcima i na web knjižari Verbum.hr

O knjizi možete čitati ovdje.

(Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe putem interneta obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr. Popust iz ove akcije ne zbraja se s ostalim popustima, npr. članskim popustom kluba Verbum.)