"Runolist" Ivana Aralice 10. prosinca u pola cijene u Verbumu

U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 10. prosinca imate mogućnost ostvariti popust od 50% na roman Ivana Aralice "Runolist".

U romanu "Runolist"najvećeg hrvatskog romanopisca Ivana Aralice još jednom imamo mogućnost uvjeriti se zašto ja Aralica vrijedan takva atributa. U ovoj svojevrsnoj bajci za odrasle, koja se zbiva u fiktivnoj zemlji Korokaim, pripovijeda nam dojmljivu priču o dubinama ljudske osobnosti, u kojoj se može prepoznati svaki čitatelj. Ne nedostaje u "Runolistu"ni autorova poznata konotiranja na vrijeme u kojemu živimo i zbog kojega je svaki njegov roman svojevrsna enigma te ga je moguće više puta iščitavati i svaki put ispočetka otkrivati nove slojeve u koje je umotan.

Ova vrijedna knjiga, čija je redovna cijena 120 kuna, akcijom je dostupna za 60 kuna, a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srijedu 10. prosinca u knjižarama Verbum u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcima i na web knjižari Verbum.hr! 

O knjizi možete čitati ovdje, a možete je i prelistati.

(Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe putem interneta obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr. Popust iz ove akcije ne zbraja se s ostalim popustima, npr. članskim popustom kluba Verbum.)