"Sigurni koraci za Kristom" 11. ožujka u pola cijene u Verbumu

U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 11. ožujka imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Sigurni koraci za Kristom".

U ovoj knjizi objavljeno je pet različitih načina pobožnosti križnog puta: biblijski, pape Ivana Pavla II., meditativni, scenski te recitativno-pjevani. Svaki od ovdje donesenih načina ima svoju specifičnu vrijednost i primjenu. Zbog svog širokog i bogatog sadržaja, u kojem svatko može pronaći nešto za sebe i za razne prigode, ova knjiga će biti od koristi svećenicima i vjernicima, te će poslužiti kao putokaz kojim ćemo sigurnim koracima poći za Kristom.

Ova vrijedna knjiga, čija je redovna cijena 30 kuna, ovom je akcijom dostupna za samo 15 kuna, a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srijedu 11. ožujka u knjižarama Verbum u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcima i na web knjižari Verbum.hr! 

O knjizi možete čitati ovdje.

(Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe putem interneta obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr. Popust iz ove akcije ne zbraja se s ostalim popustima, npr. članskim popustom kluba Verbum.)