"Slijedi Mojsija" 30. siječnja u pola cijene u Verbumu

U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 30. siječnja imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Slijedi Mojsija".

Riječ je o zanimljivoj i poučnoj knjizi-slikovnici za djecu koja donosi pripovijest o Mojsiju. Ova interaktivna slikovnica prati Mojsijev život od njegove košarice u rijeci do izlaska iz Egipta, preko pustinje do Obećane zemlje. Knjiga sadrži i veliki zemljovid Egipta i pustinje uz naljepnice na kojima su najznačajniji likovi i scene iz Mojsijeva života. Korištenjem zemljovida i dodavanjem naljepnica djeca stječu uvid ne samo u zanimljive zgode iz Mojsijeva života nego i u najznačajnije trenutke starozavjetne povijesti.

Ova vrijedna knjiga, čija je redovna cijena 35 kuna, ovom je akcijom dostupna za samo 17,50 kuna, a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srijedu 30. siječnja u knjižarama Verbum u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcima i na web knjižari Verbum.hr! 

O knjizi možete čitati ovdje.

(Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe putem interneta obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr. Popust iz ove akcije ne zbraja se s ostalim popustima, npr. članskim popustom kluba Verbum.)