"Sotona i njegove zamke" 07. ožujka u pola cijene u Verbumu

U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 07. ožujka imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Sotona i njegove zamke".

Autor ovoga djela katolički je svećenik koji progovara o Sotoni iz iskustva svoje službe egzorcista. Vrlo razborito i u duhu razlučivanja autor obrađuje teška pitanja kao što su đavolsko opsjednuće i razni uroci koji otkrivaju nazočnost i djelovanje Zloga. U obliku pitanja i vrlo razložnih odgovora autor želi osloboditi svakoga neutemeljena straha i dati uvjerljivo svjedočanstvo o pobjedi Krista i kršćanina nad zlom. Na kraju knjige donose se molitve za oslobođenje namijenjene privatnoj uporabi koje nam pomažu učvrstiti povjerenje u pobjedu i svemoć Božje ljubavi.

Ova vrijedna knjiga, čija je redovna cijena 75 kuna, ovom je akcijom dostupna za samo 37,50 kuna, a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srijedu 07. ožujka u knjižarama Verbum u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcima i na web knjižari Verbum.hr! 

O knjizi možete čitati ovdje

(Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe putem interneta obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr. Popust iz ove akcije ne zbraja se s ostalim popustima, npr. članskim popustom kluba Verbum.)