"Tri temelja duhovnog života" 19. prosinca u pola cijene u Verbumu

U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 19. prosinca imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Tri temelja duhovnog života".

U ovome poznatome djelu Moritza Meschlera, SI, jednoga od najplodnijih i najboljih asketskih pisaca, izneseno je blago klasične i uvijek svježe kršćanske duhovnosti na način da je svedeno na tri temeljna nauka: o molitvi, samozataji i ljubavi prema Kristu. Ova se tri temelja međusobno upotpunjuju, zajedno tvoreći dragocjeni biser kršćanskoga savršenstva.

Ova vrijedna knjiga, čija je redovna cijena 35 kuna, ovom je akcijom dostupna za samo 17,50 kuna, a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srijedu 19. prosinca u knjižarama Verbum u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcima i na web knjižari Verbum.hr! 
O knjizi možete čitati ovdje

(Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe putem interneta obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr. Popust iz ove akcije ne zbraja se s ostalim popustima, npr. članskim popustom kluba Verbum.)