Od sada i u svim knjižarama Verbum - ljekovite čajne mješavine sestre Ljubice Kovač iz Posušja

Vrhunske čajne mješavine časne sestre Ljubice Kovač iz Posušja, od sada su, osim na web knjižari Verbum.hr, dostupne i u svim Verbumovim knjižarama!

Sestra Ljubica Kovač već desetljećima uz pomoć prirodnih biljnih pripravaka pomaže mnogim ljudima u različitim zdravstvenim tegobama. Mnoštvo je biljaka u prirodi koje zahvaljujući svojim sastojcima imaju blagotvoran učinak na zdravlje ljudi, a fitoterapija je znanstveno dokazana i priznata kao pomoćna terapija u liječenju i ublažavanju različitih tegoba. Čaj predstavlja aromatičan napitak koji se dobije kuhanjem biljaka.

Kroz ove čajne mješavine donosimo Vam dugogodišnje iskustvo sestre Ljubice u sakupljanju i liječenju biljem koje dolazi iz bogatstva hercegovačkog kraja. Zdravstvene dobrobiti ovih čajeva širokog su raspona od ublažavanja do liječenja lakših i težih tegoba poput dijabetesa, artritisa i različitih drugih stanja.

Ponudu svih čajeva sestre Ljubice te detalje o njima možete pregledati ovdje.

Knjigu Ljekovito bilje – dar iz Božje ruke sestre Ljubice Kovač možete nabaviti u knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr.

Više o radu s. Ljubice pročitajte na Hrvatskoj katoličkoj mreži ili na Vecernji.hr.