Zbog velika zanimanja ljetna akcija produljena do 15. kolovoza!

Nakladna kuća Verbum pripremila je ljetnu akciju "Uzmi 3 – Plati 2" za sve ljubitelje dobre knjige. Akcija je trajala tijekom srpnja, a sada je produžena do 15. kolovoza. Prema pogodnostima akcije u bilo kojoj od 13 Verbumovih knjižara možete birati iz ponude od oko 450 naslova objavljenih u nakladi Verbuma, a od tri odabrane knjige jedna će biti besplatna. (Kod kupnje tri knjige besplatna je ona s najnižom cijenom.)

Ovu pogodnost u naznačenom razdoblju možete ostvariti u bilo kojoj od 13 Verbumovih knjižara: u Splitu (Trumbićeva obala 1 i Ruđera Boškovića 16A), Zagrebu (Kaptol 29 i Teslina ulica 11), Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcima, te na web knjižari www.verbum.hr.

Zahvaljujući  bogatoj ponudi knjiga s humanističkog područja, područja religije i duhovnosti, knjiga bračne i obiteljske tematike, knjiga o zdravlju, kao i knjiga za djecu i mlade – uz pogodnosti nove akcije – odaberite nešto za sebe i svoje najdraže! Bogatu i raznovrsnu ponudu Verbumovih knjiga među kojima možete birati pogledajte ovdje.

Knjižare Verbum u ljetnim mjesecima radi godišnjih odmora rade u izmijenjenom radnom vremenu, a detalje možete provjeriti ovdje.

Popusti ostvareni sudjelovanjem u ovoj akciji ne mogu se zbrajati s drugim popustima (članski popust, ostale akcije i sl.), i vrijede isključivo za izdanja objavljena u nakladi Verbum.