"Zdravo Marijo" 25. rujna u pola cijene u Verbumu

U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 25. rujna imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Zdravo Marijo".

Tko je ta skrovita Gospa koja nas vjerno prati od kolijevke do starosti? Ova predivno ilustrirana knjižica pomaže djeci da otkriju ljepotu i dubinu molitve Zdravo, Marijo! Neka se lik nebeske Majke koja hrabri, tješi i pomaže u prevladavanju poteškoća, utisne u dječja srca dok budu promatrala ove živopisne ilustracije u naručju svojih roditelja.

Ova vrijedna knjiga, čija je redovna cijena 39 kuna, ovom je akcijom dostupna za samo 19,50 kuna, a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srijedu 25. rujna u knjižarama Verbum u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcima i na web knjižari Verbum.hr!

O knjizi možete čitati ovdje.

(Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe putem interneta obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr. Popust iz ove akcije ne zbraja se s ostalim popustima, npr. članskim popustom kluba Verbum.)