"10 navika sretnih ljudi" sv. Ivana XXIII. u knjižarama!

Nakladna kuća Verbum objavila je vedru i poticajnu knjižicu sv. Ivana XXIII. "10 navika sretnih ljudi". Knjižica donosi savjete svetog pape Ivana XXIII. za bolji i opušteniji život, koje prate meditativne ilustracije i fotografije.

Dobrota i mudrost svetog pape Ivana XXIII. na poseban su način sažete u njegovih deset načela za svaki dan objavljenih u ovoj ilustriranoj knjižici pod naslovom "10 navika sretnih ljudi". Ova životna načela bila su njegov svakodnevni osobni program života i njegov put prema svetosti, a bit će sigurno obogaćujuća i korisna za svakoga tko traži istinsku životnu radost i mir.

Svojim poticajnim sadržajem, obogaćenim dojmljivim fotografijama, knjižica može biti i prikladan znak pažnje za poklone u raznim prigodama, pa su na početku ostavljeni prazni redci za osobno napisanu posvetu.

"Iznimno mi pomaže ovaj naglasak na prihvaćanju svakoga dana… Umjesto da se prepustim klonulosti i obeshrabrenju pri pomisli koliko je teško provoditi svoje odluke do kraja života, radije jednostavno živim dan po dan…" Riječi su to autorice međunarodnog bestselera "Projekt sreća" Gretchen Rubin, a o značenju ovih misli u vlastitom životu autorica popularnog bloga ConversionDiary.com Jennifer Fulwiler rekla je: "Zaista korisno i inspirativno… Doprinos ovoga Dekaloga za svakodnevni život može biti jako snažan jer nam nudi praktične, konkretne korake koje možemo poduzeti da očistimo naša srca kako bi napravili mjesta za Boga."

O knjizi možete čitati i ovdje, a možete je i prelistati.