U tijeku je prigodna akcija na knjige Ivana Pavla II.

Prigodom kanonizacije pape Ivana Pavla II. nakladna kuća Verbum, koja je dosada objavila niz knjiga Karola Wojtyle / Ivana Pavla II. kao i knjiga o njemu, želeći približiti lik i djelo ovoga iznimnoga pape putem pisane riječi, pripremila je prigodnu akciju na knjige Ivana Pavla II. i o Ivanu Papi II. koja će trajati do kraja svibnja, a koja započinje u ponedjeljak 28. travnja.

Riječ je o knjigama koje su već velikim dijelom poznate čitateljima, jer su iznimno obilježile misao 20. stoljeća, ali svojom univerzalnošću i aktualnošću sadržaja zasigurno će i dalje biti tražena djela.

Ovom akcijom obuhvaćeno je šesnaest naslova u nakladi Verbuma o kojima više možete saznati klikom na svaki od njih, a možete ih i prelistati:

Samo u knjižarama Verbum (uključujući i web knjižaru www.verbum.hr) za vrijeme trajanja ove akcije možete birati iz ponude od 16 naslova i ostvariti popuste i do 50 %. Naime, za jednu kupljenju knjigu ostvaruje se popust od 10%, za dvije popust od 20%, za tri popust od 30%, za četiri popust od 40%, a za pet i više knjiga popust od 50%.

Posjetite nas u knjižarama Verbum u razdoblju od 28. travnja do 31. svibnja i iskoristite posebne popuste na knjige o Ivanu Pavlu II.