Akcija "Uzmi 3 – Plati 2" u knjižarama Verbum produžena do kraja veljače

Akcija "Uzmi 3 – Plati 2" nastavlja se do kraja veljače. Prema pogodnostima akcije u bilo kojoj od 12 Verbumovih knjižara možete birati iz ponude od preko 370 objavljenih naslova u nakladi Verbuma, gdje će od tri odabrane knjige jedna biti besplatna. (Kod kupnje tri knjige besplatna će biti ona knjiga s najnižom cijenom.)

Ovu pogodnost do kraja veljače možete ostvariti u bilo kojoj od 12 Verbumovih knjižara: u Splitu, Zagrebu (Kaptol i Teslina ulica), Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcima, te na web knjižari www.verbum.hr.

Zahvaljujući  bogatoj ponudi knjiga s humanističkog područja, područja religije i duhovnosti, knjiga bračne i obiteljske tematike, knjiga o zdravlju, kao i knjiga za djecu i mlade uz pogodnosti akcije odaberite nešto za sebe i svoje najdraže! Bogatu ponudu Verbumovih knjiga možete pogledajte ovdje.

Popusti ostvareni sudjelovanjem u ovoj akciji ne mogu se zbrajati s drugim popustima (članski popust, ostale akcije i sl.), i vrijede isključivo za izdanja objavljena u nakladi Verbum.