Ante Nadomir Tadić Šutra gost Verbumova "Susreta s autorom" 27. lipnja u Splitu

U Verbumovoj knjižari sv. Frane u Splitu u utorak, 27. lipnja 2017. u 20.30 sati, održat će se "Susret s autorom", a gost će biti g. Ante Nadomir Tadić Šutra, hrvatski književnik i skladatelj. Umirovljeni je časnik Hrvatske vojske. Profesor je komunikoloških predmeta, izabran u nastavno zvanje predavača u području društvenih znanosti, polje informacijske i komunikacijske znanosti, grana komunikologije.

Prof. Tadić Šutra rođen je u Otoku na Cetini 16. kolovoza 1963. godine. Diplomirao je na Sveučilištu u Zadru na Odjelu za informatologiju i komunikologiju, a potom je na istom Sveučilištu završio dodatno pedagoško-psihološko, didaktičko i metodičko obrazovanje.

Godine 1979. napisao je svoju prvu objavljenu pjesmu "Nikolini za rođendan". Poeziju i prozu objavljivao je u dnevnom i tjednom tisku te periodici. Nastupao je na mnogim radijskim i televizijskim postajama. Stalni je sudionik hrvatske pjesničke manifestacije "Kijevski književni susreti". Objavio je deset samostalnih te deset skupnih knjiga poezije. Godine 2008. napisao je mjuzikl "Kralj Zvonimir" za koji potpisuje tekst, scenarij i režiju.

Za svoj znanstveni i kulturni rad dobio je nagrade: Grada Knina, Općine Kijevo, Općine Otok Dalmatinski, Grb Županije Šibensko-kninske te Zlatno pero Veleučilišta "Marko Marulić" u Kninu.

Predsjednik je Kulturnog vijeća grada Knina, a član je Društva hrvatskih književnika Herceg-Bosne i Društva hrvatskih skladatelja.

O svemu će više govora biti na "Susretu s autorom".

Ulaz je slobodan!