"Misli o obitelji" 28. lipnja u pola cijene u knjižarama Verbum

U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 28. lipnja imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Misli o obitelji".

Uoči pohoda pape Benedikta XVI. u Godini obitelji objavljena je knjiga "Misli o obitelji" u kojoj su sadržane odabrane misli pape Benedikta XVI. o braku, obitelji, ljubavi, djeci, vjeri u  obitelji, krhkosti obitelji danas  itd. Podsjećajući čovjeka na ulogu koju mu je Bog namijenio u svom stvaralačkom planu, Papa iznova osvjetljava narav braka i obitelji kao i druge temeljne stvarnosti čovjekova života poput slobode, zajedništva, ljubavi, i međusobnog  poštovanja.

Obitelj kao svetište ljubavi, života i vjere, kao kućna Crkva, ali i kao škola čovječnosti, kao mjesto gdje se odgaja za korištenje razumom, za slobodu izbora, za služenje ljubavi, za dobro molitve, u kojoj se nada procvatu novih zvanja, sve su to misli koje nam Sveti Otac dariva i o kojima želi da razmišljamo pozivajući nas da poduzmemo izvanredno putovanje – kako sam ističe – u potrazi za značenjem ljudskoga bića.

Ove Papine misli temeljene na nauku crkvenoga učiteljstva izvrstan su poticaj za izgradnju obitelji u kojima će svatko nalaziti  put ljudskoga i duhovnog ostvarivanja.

Ova vrijedna knjiga, čija je redovna cijena 38 kuna, ovom je akcijom dostupna za samo 19 kuna, a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srijedu 28. lipnja u knjižarama Verbum u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcima i na web knjižari Verbum.hr!

 O knjizi možete čitati ovdje, a možete je i prelistati.

(Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe putem interneta obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr. Popust iz ove akcije ne zbraja se s ostalim popustima, npr. članskim popustom kluba Verbum.)