"Antikrist" 14. lipnja u pola cijene u Verbumu

U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 14. lipnja imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Antikrist".

Dovoljan je letimičan pogled u povijest i stvarnost oko nas da se uvjerimo: zlo živi i aktivno je. A ipak: Zli ne smije postojati. Duhovno biće đavao, nekadašnji Božji anđeo, pridijeljeno je mitologiji. Zlo u svijetu i u čovjeku tumači se kao čisto ljudska stvarnost, kao psihološki, psihopatski, društveni ili kulturalni fenomen. Od kada je teolog Herbert Haag svojom knjižicom "Oproštaj od đavla" crkveni nauk o paklu i Sotoni "raskrinkao" kao priču za malu djecu, ismijava se svakoga tko se drži vjerske istine o postojanju Zloga. Može biti da se ljudi rastaju od đavla. Nažalost, đavao se nije rastao od nas.

Kako uistinu stojimo s paklom i đavlom? Služi li vjera Crkve u postojanje đavla samo kao sredstvo zastrašivanja njezinih "ovčica"? Je li pakao prazan jer su svi đavli ovdje? Tko je ili što je "Antikrist"? Osoba? Je li Sotona njegov pokrovitelj? Koje je vrijeme pojavka Antikrista i kako će izgledati njegova vladavina? Što je s progonstvom Crkve, spasenjem onih koji su ostali vjerni ponovnomu Kristovu dolasku? A što je sa "Zvijeri" iz Otkrivenja, koja uzlazi iz mora, opremljena s deset rogova i sedam glava? Je li sve to naivno brbljanje?

Ova vrijedna knjiga, čija je redovna cijena 118 kuna, ovom je akcijom dostupna za 59 kuna, a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srijedu 14. lipnja u knjižarama Verbum u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcima i na web knjižari Verbum.hr! 

O knjizi možete čitati ovdje, a možete je i prelistati.

(Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe putem interneta obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr. Popust iz ove akcije ne zbraja se s ostalim popustima, npr. članskim popustom kluba Verbum.)