"Benediktinci i stvaranje europske kulture" 29. kolovoza u pola cijene u Verbumu

U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 29. kolovoza imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Benediktinci i stvaranje europske kulture".

Benediktinsko zapadno monaštvo bilo je klica zapadne civilizacije i uspostave europske kulture koju danas baštinimo. Vođeni pravilom svoga osnivača svetoga Benedikta i geslom moli i radi benediktinci su obilježili vjerski, kulturni i društveni život, ističući se na području medicine, kulture, znanosti, poljodjelstva itd. Onaj tko uzme u ruke monografiju "Benediktinci i stvaranje europske kulture", koja predstavlja djela što su ih stvorili benediktinci i prikazuje razvojni put kojim se njihovo djelovanje i iskustvo proširilo izvan samostanskih zidina na cjelokupno društvo, moći će se osvjedočiti kako je jedna "kreativna manjina" – kako je benediktince nazvao Benedikt XVI. – postupno preobražavala lice Europe.

Ova vrijedna knjiga, čija je redovna cijena 85 kuna, akcijom je dostupna za 42,5 kuna, a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srijedu 29. kolovoza u knjižarama Verbum u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcima i na web knjižari Verbum.hr! 

O knjizi možete čitati ovdje, a možete je i prelistati.

(Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe putem interneta obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr. Popust iz ove akcije ne zbraja se s ostalim popustima, npr. članskim popustom kluba Verbum.)