"Biografija Ivana Pavla II." 13. prosinca u pola cijene u knjižarama Verbum

U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 13. prosinca imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Biografija Ivana Pavla II.".

"Biografija Ivana Pavla II.", od rođenja do izbora za papu, otkriva nam mnoge nepoznate detalje o životu mladića iz Wadowica koji je postao jednim od najvećih papa u povijesti. Život Karola Wojtyle – radnika, studenta, glumca, svećenika i dušobrižnika – odvija se pred našim očima, a s njime i burno razdoblje europske povijesti prošloga stoljeća.

Ova vrijedna knjiga, čija je redovna cijena 29,90 kuna, ovom je akcijom dostupna za samo 14,95 kuna, a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srijedu 13. prosinca u knjižarama Verbum u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcima i na web knjižari Verbum.hr! 

O knjizi možete čitati ovdje

(Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe putem interneta obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr. Popust iz ove akcije ne zbraja se s ostalim popustima, npr. članskim popustom kluba Verbum.)