Chestertonov "Vječni čovjek" 28. studenoga u pola cijene u Verbumu

U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 28. studenoga imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu Gilberta Keitha Chestertona "Vječni čovjek".

Ovo, po mnogima ponajbolje, djelo čuvenog engleskog pisca, pjesnika, novinara i dramatičara G. K. Chestertona daje pogled na ukupnu ljudsku povijest i postojanje, suprotstavljajući se evolucionističkim i materijalističkim teorijama. Započinjući od postanka čovjeka i različitih religioznih oblika kroz povijest Chesterton pokazuje kako se ispunjenje svih ljudskih želja nalazi u osobi Isusa Krista i njegovoj Crkvi. Svojim blistavim stilom i razornom ironijom, karakterističnima za njegova najbolja djela, Chesterton s veseljem i olujnom snagom razbija tlapnju da Krist stoji rame uz rame
sa sličnim mitovima, a njegova religija sa sličnim religijama?

Ova vrijedna knjiga, čija je redovna cijena 140 kuna, akcijom je dostupna za 70 kuna, a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srijedu 28. studenoga u knjižarama Verbum u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcima i na web knjižari Verbum.hr! 

O knjizi možete čitati ovdje.

(Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe putem interneta obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr. Popust iz ove akcije ne zbraja se s ostalim popustima, npr. članskim popustom kluba Verbum.)