"Crkva, Izrael i svjetske religije" 29. siječnja u pola cijene u Verbumu

U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 29. siječnja imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Crkva, Izrael i svjetske religije".

Joseph Ratzinger (papa Benedikt XVI.) je od samih početaka svojega pontifikata naglašavao kako će ekumenizam i međureligijski dijalog biti visoko na ljestvici njegovih prioriteta. O tim pitanjima on je vrlo jasno progovarao i tijekom svojega dugogodišnjeg teološko-znanstvenog rada, što pokazuje i ova knjiga. U njoj on najprije analizira odnos Crkve i Izraela – židovske vjere – polazeći prije svega od stvarnosti Saveza koja ima ključnu ulogu za obje religije. Na osnovu te analize u drugome dijelu knjige Ratzinger pozornost usmjerava na međureligijski dijalog općenito te na ulogu koju bi Crkva trebala imati na tome planu.

Ova vrijedna knjiga, čija je redovna cijena 65 kuna, ovom je akcijom dostupna za samo 32,50 kuna, a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srijedu 29. siječnja u knjižarama Verbum u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcima i na web knjižari Verbum.hr!

O knjizi možete čitati ovdje.

(Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe putem interneta obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr. Popust iz ove akcije ne zbraja se s ostalim popustima, npr. članskim popustom kluba Verbum.)