Dostupan novi besplatni informativni Verbumov časopis za jesen-zimu 2010.

Nakladna kuća Verbum tiskala je novi besplatni informativni časopis za jesen/zimu 2010. Ovaj 11 broj sadrži mnoštvo zanimljivih novosti i informacija iz Verbuma poput: najtraženijih naslova u 2010. godini, noviteta, aktualnih izdanja, uspješnica, obiteljskih izdanja, kršćanskih romana, knjiga pape Benedikta XVI. te blagopokojnog pape Ivana Pavla II., izdanja za djecu, publicističkih naslova, audio izdanja itd. Zahvaljujući bogatoj i raznovrsnoj ponudi svatko može pronaći nešto za sebe i svoje najmilije.  

Časopis, također, donosi i novosti o otvaranju nove Verbumove knjižare u Zagrebu u Teslinoj 11 kao i o preseljenju Verbumove knjižare u Dubrovniku na novu adresu – Paska Miličevića 4. Ove je godine Verbum pokrenuo i prvu hrvatsku vjersku web knjižaru koju je moguće posjetiti na adresi www.verbum.hr, s ponudom od preko 3500 artikala – knjiga stotinjak hrvatskih nakladnika, multimedijalnih izdanja, vjerskih i darovnih predmeta, o čemu je također moguće čitati u časopisu. Odnedavno Verbum je prisutan i na Facebooku pa svi oni koji se žele pridružiti i pratiti novosti mogu to učiniti putem ovog linka. Uz ove i brojne druge informacije Verbumov časopis donosi i kupone s 50% popusta na atraktivne komplete.

Besplatni informativni časopis moguće je preuzeti ovdje, a moguće ga je i prelistati. Časopis je u tiskanom izdanju dostupan u svim knjižarama Verbum, a možete ga dobiti i na kućnu adresu ako se javite s kompletnim podacima na e-mail: verbum@verbum.hr