Verbum na Interliberu 2010.

Nakladna kuća Verbum i ove će godine predstaviti svoju nakladničku djelatnost na najvećem domaćem sajmu knjige – Interliberu koji se održava od 10. do 14. studenoga na Zagrebačkom velesajmu.

U Verbumovoj ponudi od preko 300 naslova koliko ih je dosada objavljeno ove godine posebnu pozornost privući će pregršt noviteta: novi bestseler Majke Terezije: Gdje je ljubav, ondje je i Bog. Zatim duhovni evergreen sv. Franje Saleškoga Život u radosti. Hit knjiga svakako bi mogla postati i knjiga Legende, mitovi, laži koja razotkriva mnoge tzv. kontroverze iz crkvene povijesti. Za cijelu obitelj tu je Veliki biblijski kviz, a za najmlađe Velika knjiga biblijskih aktivnosti. Sve ove knjige su potpuni noviteti i ovih dana upravo pristižu iz tiskara, pa će na Interliberu doživjeti svoju premijeru. Iz bogate i zanimljive Verbumove ponude svakako je moguće izdvojiti i knjige objavljene proteklih tjedana: Temeljni tečaj vjere, Apostolske oce I., Male vodiče za svakoga, Pisma svećenicima Ivana Pavla II., Veliku katoličku pjesmaricu, Ispovijesti sv. Augustina itd.

I ove godine Verbum je pripremio poseban popust od 20 % na sva svoja izdanja za sve posjetitelje Verbumova štanda u paviljonu 5. Inače, Verbum na Interliberu nastupa od 2001. godine, a za prošlogodišnji nastup nagrađen je nagradom za visoku razinu ukupnog nastupa.

Od 10. do 14. studenoga potražite nas na Interliberu (u paviljonu 5, štand 7d) i ostvarite popust od 20% na sva Verbumova izdanja.

Sajam je otvoren:

srijeda - četvrtak - nedjelja

10 - 19 sati

petak - subota

10 - 21 sat