"Gdje je ljubav,ondje je i Bog" 29. lipnja u pola cijene u Verbumu

U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 29. lipnja imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Gdje je ljubav, ondje je i Bog" o Majci Tereziji.

Odnos Majke Terezije s Bogom i njezina predanost onima kojima je služila – najsiromašnijima među siromasima – u knjizi "Gdje je ljubav, ondje je i Bog" snažno je izražena njezinim vlastitim riječima. Preuzeti u najvećoj mjeri iz njezinih do sada neobjavljenih privatnih izlaganja sestrama, ovi tekstovi otkrivaju njezinu izvanrednu vjeru i predanje Božjoj volji. Mnogo je toga što nas Majka Terezija može naučiti kada smo suočeni sa svakodnevnim borbama ili patnjama koje ponekad mogu biti iznimno teške. Priređivač knjige je o. Brian Kolodiejchuk, MC, koji je priredio i knjigu "Dođi, budi Moje svjetlo". On je iznimno dobro poznavao Majku Tereziju i bio s njom duboko povezan više od dvadeset godina, a postulator je crkvene kauze za njezino proglašenje svetom i ravnatelj centra Mother Teresa Center.

Ova zanimljiva knjiga, čija je redovna cijena 140 kuna, ovom je akcijom dostupna za 70 kuna, a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srijedu 29. lipnja u knjižarama Verbum u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcima i na web knjižari Verbum.hr! 

O knjizi možete čitati ovdje, a možete je i prelistati.

(Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe putem interneta obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr. Popust iz ove akcije ne zbraja se s ostalim popustima, npr. članskim popustom kluba Verbum.)