"Gdje je to u Bibliji?" 8. kolovoza u pola cijene u Verbumu

U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 8. kolovoza imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Gdje je to u Bibliji?" Patrick Madrid.

Brojne crkve, sekte i svakovrsni religiozni pokreti do te su mjere izobličili sliku o Katoličkoj Crkvi te mnogi neupućeni vjeruju kako se njezin nauk i vjerovanje uopće ne temelje na Bibliji. Istodobno pripadnici tih sljedbi tvrde da su samo oni autentični kršćani, koji jedini ispravno tumače Sveto pismo. Ova knjiga precizno, sažeto i konkretno odgovara na te predodžbe. Ona svima koji traže istinu pomaže upoznati biblijski temelj katoličke vjere, uključujući i ona najosporavanija vjerovanja (čistilište, papinstvo, kipovi, slike i relikvije, štovanje Blažene Djevice Marije i svetaca...), istovremeno otkrivajući nebiblijski karakter mnogih naučavanja samozvanih kršćana.

Ova zanimljiva knjiga, čija je redovna cijena 50 kuna, akcijom je dostupna za 25 kuna, a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srijedu 8. kolovoza u knjižarama Verbum u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcima i na web knjižari Verbum.hr! 

O knjizi možete čitati ovdje.

(Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe putem interneta obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr. Popust iz ove akcije ne zbraja se s ostalim popustima, npr. članskim popustom kluba Verbum.)