"Ideja kršćanskog društva" Thomasa Stearnsa Eliota 26. rujna dostupan u pola cijene u Verbumu

U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu, 26. rujna imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Ideja kršćanskog društva" Thomasa Stearnsa Eliota.

Kršćansko društvo koje u ovom poznatom esejističkom djelu zagovara slavni pjesnik nobelovac T. S. Eliot nije društvo svetaca, nego običnih ljudi čije je kršćanstvo obilježeno u prvom redu pripadnošću zajednici i koje je tek uz tu pretpostavku pitanje istinski slobodna individualnog izbora. To nije savršeno društvo ni društvo u kojemu su svi kršćani, nego ono u kojemu će obdržavanje vjerske tradicije jamčiti upoznavanje i omogućivati poštivanje naravnog zakona i vječnih istina, a što stvara preduvjete za duhovni rast i dostojanstvo svakog čovjeka te ujedno služi dobrobiti cijele društvene zajednice.

Ova vrijedna knjiga, čija je redovna cijena 90 kuna, ovom je akcijom dostupna za 45 kuna, a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srijedu 26. rujna u knjižarama Verbum u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcima i na web knjižari Verbum.hr! 

O knjizi možete čitati ovdje.                                                        

(Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe putem interneta obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr. Popust iz ove akcije ne zbraja se s ostalim popustima, npr. članskim popustom kluba Verbum.)