"Moj život" pape Benedikta 3. listopada u pola cijene u Verbumu

U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 3. listopada imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu Josepha Ratzingera – pape Benedikta XVI. "Moj život".

Knjiga "Moj život" predstavlja prvorazredno štivo budući da je riječ o jedinom djelu u kojem Ratzinger sam pripovijeda o svom životu i djelovanju. Zahvaljujući tome čitatelj ima priliku upoznati život pape Benedikta XVI. počevši od rođenja i djetinjstva u Innu i Salzachu, preko osnovnog školovanja u Aschauu, ratnih zbivanja, pohađanja gimnazije, ulaska u sjemenište u Freisingu, studija teologije u Münchenu, pa sve do imenovanja za biskupa i upravljanja biskupijom i Kongregacijom za nauk vjere. Knjiga je bogato opremljena sa više od 100 fotografija iz svih razdoblja života Josepha Ratzingera.

Ova vrijedna knjiga, čija je redovna cijena 95 kuna, akcijom je dostupna za 47,50 kuna, a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srijedu 3. listopada u knjižarama Verbum u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcima i na web knjižari Verbum.hr! 

O knjizi možete čitati ovdje.

(Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe putem interneta obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr. Popust iz ove akcije ne zbraja se s ostalim popustima, npr. članskim popustom kluba Verbum.)