Ilustrirana knjiga "Papa Ivan XXIII. i djeca" 28. rujna u pola cijene u Verbumu

U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 28. rujna imate mogućnost ostvariti popust od 50% na ilustriranu knjigu "Papa Ivan XXIII. i djeca".

Ilustrirani životopis pape Ivana XXIII. na zanimljiv način približava papu koji je u sjećanju naroda poznat kao papa Ivan Dobri, papa koji je volio sve bez razlike i koji je činio da se svatko osjeća voljenim i prihvaćenim. Na poseban način ova knjiga približava papu Ivana XXIII. koji je bio blizak djeci, a i oni njemu. Ova ilustrirana knjiga objavljena je u nizu životopisa u kojima se na živ i plastičan način primjeren mladima, veoma informativno uvodi u poznavanje nezaobilaznih velikana i općih mjesta ne samo Katoličke crkve nego i svjetske povijesti. Bogate ilustracije poznatih talijanskih ilustratora knjiga za mlade čine ova djela posebno vrijednim.

Ova knjiga, čija je redovna cijena 25 kuna, ovom je akcijom dostupna za 12,50 kune, a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srijedu 28. rujna u knjižarama Verbum u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcima i na web knjižari Verbum.hr! 

O knjizi možete čitati ovdje.

(Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe putem interneta obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr. Popust iz ove akcije ne zbraja se s ostalim popustima, npr. članskim popustom kluba Verbum.)