Ispovijest o progonu vjere u komunizmu - knjiga "Božje podzemlje" 20. lipnja u pola cijene u Verbumu

U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 20. lipnja imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Božje podzemlje" Stjepana Tomislava Poglajena.

Ova istinita i potresna ispovijest, napeta poput najmaštovitijeg trilera, prati životni put svećenika Stjepana Tomislava Poglajna (1906.–1990.), nesumnjivo jednog od najzagonetnijih i najznačajnijih Hrvata dvadesetog stoljeća, koji je nažalost kod nas u domovini gotovo nepoznat. Poglajen je bio vrlo aktivan u radu sa studentima u Hrvatskoj prije Drugoga svjetskog rata i početkom njega, ali potom zbog svog otpora nacizmu i komunizmu biva prisiljen napustiti Hrvatsku. Zamijenivši u vlaku svoju svećeničku odoru civilnim odijelom i uzevši novi identitet započeo je svoju avanturu motiviranu vjerom. Na koncu je bio uhićen, zatvoren i mučen te je bio prisiljen prebjeći na Zapad.

Ova zanimljiva knjiga, čija je redovna cijena 120 kuna, ovom je akcijom dostupna za 60 kuna, a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srijedu 20. lipnja u knjižarama Verbum u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcima i na web knjižari Verbum.hr! 

O knjizi možete čitati ovdje.

(Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe putem interneta obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr. Popust iz ove akcije ne zbraja se s ostalim popustima, npr. članskim popustom kluba Verbum.)