"Ivan Pavao II. Moj ljubljeni prethodnik" 17. svibnja u pola cijene u Verbumu

U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 17. svibnja imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu " Ivan Pavao II. Moj ljubljeni prethodnik".

U ovoj jedinstvenoj knjizi papa Benedikt XVI. progovara o svom prethodniku Ivanu Pavlu II., nudeći svim čitateljima povlaštenu mogućnost boljeg upoznavanja njegove osobe kao i mjerodavno tumačenje nekih presudnih događaja njegova pontifikata, koji prije svega daju upoznati srce velikoga Pape. Dugi niz godina Joseph Ratzinger bio je najbliži suradnik Ivana Pavla II., koji je kao pročelnik Kongregacije za nauk vjere izravno pratio život svoga prethodnika i sudjelovao u mnogim važnim događajima te se među njima razvilo duboko i srdačno prijateljstvo.

Zahvaljujući spomenutim okolnostima Ratzinger u ovdje sabranim tekstovima daje dubinsku sliku Ivana Pavla II. Ova knjiga, znakovita naslova Ivan Pavao II. Moj ljubljeni prethodnik, je dragocjeno, informativno i obogaćujuće štivo za najširi krug čitatelja.

Ova vrijedna knjiga, čija je redovna cijena 85 kuna, ovom je akcijom dostupna za 42,50 kuna, a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srijedu 17. svibnja u knjižarama Verbum u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcima i na web knjižari Verbum.hr! 

O knjizi možete čitati ovdje, a možete je i prelistati.

(Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe putem interneta obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr. Popust iz ove akcije ne zbraja se s ostalim popustima, npr. članskim popustom kluba Verbum.)