"Kći Rima" - novi roman Tesse Afshar u knjižarama Verbum

Ciklusu popularnih romana svjetski poznate autorice Tesse Afshar pridružilo se novo izdanje nakladničke kuće Verbum u biblioteci Populus, roman Kći Rima

Žena s razornom tajnom. Muškarac koji je čvrsto naumio dokazati koliko vrijedi. Slučajan susret koji ih svom silinom uvodi u samo srce povijesti.

Kada se kći istaknutoga rimskog vojskovođe upozna sa židovskim useljenikom koji je ostao bez nasljedstva, ni ona ni on ne mogu ni sanjati da ih je Bog nakanio pretvoriti u najutjecajniji par prve Crkve. Jednako tako, ne mogu očekivati ni prave planine problema koje će prijetiti time da ih pokopaju. Njihovo udvaranje nehotice će se naći u sjeni ubojstva i izdaje, a Priscila i Akvila malo-pomalo gradit će zajednicu vjernika, dok će im se život sve više komplicirati zahvaljujući čupavu psu, zagonetnu bjeguncu, kao i bezobzirnu neprijatelju koji očajnički traži ljubav. No kad ih iz doma protjera hiroviti car, morat će se udružiti s neobičnim učiteljem po imenu Pavao te se boriti za to da se izdaja pretvori u iskupljenje.

Uz besprijekorno istraženu građu i mnoštvo živopisnih pojedinosti, Kći Rima ujedno je i emotivna ljubavna priča i čarobno putovanje Rimom i Korintom prvoga stoljeća te čitatelja iznova podsjeća na to zbog čega je autorica uspješnica Debbie Macomber rekla da „nitko ne oživljuje Bibliju kao Tessa Afshar“.

Novi roman Tesse Afshar Kći Rima možete naći u knjižarama Verbum i na web knjižari verbum.hr.