Knjiga "Apostolski oci I." 16. listopada u pola cijene u Verbumu

U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 16. listopada imate mogućnost ostvariti popust od 50 % na knjigu "Apostolski oci I.".

Prvi svezak biblioteke Crkveni oci donosi "Pisma" sv. Ignacija Antiohijskoga, "Poslanicu Filipljanima" sv. Polikarpa te "Polikarpovo mučeništvo". Tekstovi pripadaju zbirci Apostolskih otaca, najstarijih kršćanskih pisaca i djela nakon Novoga zavjeta, a njihovi autori ovjerovili su ih i vlastitim mučeništvom. Iz njihovih spisa isijava konkretan i životan nauk usmjeren na svakodnevnicu koji je svojim realizmom jednako aktualan danas kao i prvih stoljeća.

Ova zanimljiva knjiga, čija je redovna cijena 85 kuna, ovom je akcijom dostupna za 42,50 kune, a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srijedu 16. listopada u knjižarama Verbum u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcima i na web knjižari Verbum.hr! 

O knjizi možete čitati ovdje, a možete je i prelistati.

(Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe putem interneta obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr. Popust iz ove akcije ne zbraja se s ostalim popustima, npr. članskim popustom kluba Verbum.)