Knjiga "Bjesovi I." 30. listopada u pola cijene u Verbumu

U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 30. listopada imate mogućnost ostvariti popust od 50 % na prvi svezak poznatog klasika "Bjesovi" Fjodora Mihajloviča Dostojevskog.

"Bjesovi" su jedno od najznačajnijih djela slavnog ruskog pisca F. M. Dostojevskog i istinsko remek-djelo svjetske književnosti. U ovom svom najsloženijem, ali i najvidovitijem romanu, Dostojevski na sebi svojstven neponovljiv način slika mračnu stranu čovjekova bića, osobnog i kolektivnog, onu demonsku snagu što potiče na najrazornije ideje i djela.

Ova vrijedna knjiga, čija je redovna cijena 130 kuna, ovom je akcijom dostupna za 65 kuna, a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srijedu 30. listopada u knjižarama Verbum u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcima i na web knjižari Verbum.hr! 

O knjizi možete čitati ovdje.

(Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe putem interneta obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr. Popust iz ove akcije ne zbraja se s ostalim popustima, npr. članskim popustom kluba Verbum.)